* Hjemmesiden er under opbygning *

Sådan bliver du medlem

Ønsker du/I en plads i Mariager Havn udfyldes indmeldelsesblanket og den sendes til mariagersejlklub@gmail.com

Du kan og så kontakte Havnemesteren som p.t .er Curt Conradsen der kan kontaktes på enten Tlf. 2339 3967 eller på Email. conradsencurt@gmail.com

Havnemesteren vil spørge efter din båds længde, bredde og dybde, for på den måde at finde den bedste plads. Er der flere pladser ledige vil i få pladsnumrene at vide og kan selv gå ned og kigge, eller vi kommer meget gerne på havnen og viser de fine faciliteter frem og tager en snak om klubben og pladserne.

Er der ikke pladser ledige, har vi en række låne/gæstepladser på ydersiden af A-broen som kan tilbydes indtil en af pladserne på indersiden bliver ledige.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i klubben.

Du kan hente indmeldelse blanketten herunder.

Vi har ledige pladser i havnen – blandt Danmarks billigste…

Indmeldelsesblanket

Når du har åbnet blanketten, kan du skrive dine oplysninger direkte ind i dokumentet, gemme det på din computer og sende det til mariagersejlklub@gmail.com.